گزارش کارآموزی معماری کارگاه ساختمانی

گزارش کارآموزی معماری کارگاه ساختمانی گزارش کارآموزی معماری کارگاه ساختمانی

دسته : -گزارش کار آموزی و کارورزی

فرمت فایل : word

حجم فایل : 65 KB

تعداد صفحات : 37

بازدیدها : 208

برچسبها : کارآموزی معماری ساختمان

مبلغ : 2000 تومان

خرید این فایل

دانلود گزارش کارآموزی پیمانکاری معماری در کارگاه ساختمانی

گزارش کارآموزی پیمانکاری و معماری اجرای کامل ساختمان در کارگاه ساختمانی

وظایف و تشکیلات شرکتهای پیمانکاری

به طور خلاصه شرکتهای پیمانکاری به شرکتهایی گفته می شود که عهده دار اجرای کاری از سازمانی شخصی و خلاصه منبعی با قیمتهای معینی می گردد. و انجام اجرای عملیات آن را به عهده می گیرد و این شرکتها می تواند در ملکیت یک و یا چند نفر باشد که به یکی از صورتهای تشکیل شرکت مانند شرکت سهامی، شرکت با مسئولیت محدود، شرکت تضامنی، شرکت مختلط غیر سهامی، شرکت مختلط سهامی، شرکت نسبی و یا شرکت تعاونی بوجود می آید. به هر ترتیب پس از تشکیل شرکت یک نفر از سهام داران به عنوان مدیر عامل شرکت انتخاب می گردد و کلیه وظایف اداره امور شرکت و مدیریت اجرایی پروژه را عهده دار خواهد بود.

با توجه به وظایفی برای مدیریت عامل شرکت وجود دارد لازم است که از امور تجارت - حقوق مالی روابط کارکری و امور مهندسی و تولیدی و خلاصه مدیریت اطلاع کافی داشته باشد و بتواند در شرایط مختلف روشهای مناسب برای اجرا و پیشبرد کارها انتخاب نماید. و در کارهای برآورد، برنامه ریزی ها و خرید و تدارکات و سازمان دهی و کنترل کارها وارد به امور و آگاهی کامل داشته باشد.

در مجموع وظایف کلی پیمانکار را می توان به شرح زیر خلاصه نمود :

1) بررسی و آنالیز کامل کار پیشنهادی قبل از شرکت در مناقصه، با در نظر گرفتن سودی متناسب با سرمایه و پیش بینی لازم در مورد هر گونه مخاطره و آینده نگری های لازم.

2) داشتن اطلاعات کافی از روشها، مصالح، وسایل ساختمانی، تجهیزات و ماشین آلات.

3) برآورد دقیق بر اساس نقشه های موجود، فهارس بهاء، سوابق.

4) نظارت دقیق به کارها و عملیات اجرایی و به وجود آوردن کارایی و راندمان زیاد با داشتن کادر شایسته.

5) کنترل و نظارت دقیق بر مخارج خرید و حسابداری و امور مالی.

6) دارابودن سیستمی برای گزارش ارائه گزارش هزینه های حقیقی و پیشرفت پروژه و مقایسه آن با آنچه که قبلا برآورد شده است.

7) داشتن سیستم مناسب انبارداری، نگهداری ابزار و وسایل و ماشین آلات.

8) داشتن سیستم روابط خوب با کارگران، فروشندگان، و سایر مقاطعه کاران و حسن رفتار.

9) در نظر گرفتن حجم کار مناسب با توجه تشکیلات شرکت.

10) در اختیار داشتن تشکیلات مدیریت و نظارت صحیح برای رعایت کلیه موارد یاد شده.

...

حال به بررسی اجزای تشکیل دهنده سقف تیرچه و بلوک می پردازیم.

سقف اجرا شده با تیرچه بلوک از انواع سقف های با پشت بند بتونی ست که تحمل فشار به بتن بالایی واگذار می گردد و کشش توسط میلگردهای کششی تیرچه (میلگردهای تحتانی تیرچه) تحمل می شود. برای پر کردن فاصله تیرچه ها از عناصر گوناگون مانند آجرهای تو خالی. بلوکه های بتنی و حتی پلاستیک استفاده می شود ولی این عناصر پرکننده در سقف تحمل نیرو نمی کنند. بنابراین سقف تیرچه بلوک از اجزای اصلی زیر تشکیل می شود.

1- تیرچه

2- بلوک

3- میلگردحرارت وافت ومیلگرد سقفی

4- بتون پوششی

تیرچه

عنصر پیش ساخته ای است متشکل از بتن و فولاد به مقع تقریبی T که در دو نوع تیرچه خرپایی و تیرچه پیش تنیده تولید می شود.

تیرچه پیش ساخته خر پایی : از خرپایی فولادی و پاشنه بتنی متشکل شده است. و در صورتی که دارای قالب سفالی باشد تیرچه کف نامیده می شود.

تیرچه پیش ساخته خرپایی از اجزاء زیر تشکیل می شود.

1- عضوکشی

2- میلگرد عرضی

3- میلگردبالایی

4-بتن پاشنه تیرچه

5- میلگرد کمکی اتصالی

الف ) عضو کششی

حداقل تعداد میلگرد کشش دو عدد بوده وسطح مقطع میلگردهای کشش سطحی از طریق محاسبه تعیین می شود. برای صرفه جویی در مصرف فولاد و پیوستگی بهتر آن بایستی معمولا از میلگرد آجدار بعنوان عضو کششی استفاده می شود. حداکثر سطح مقطع میلگردی کشش سطحی بستگی به نوع فولاد و بتن مصرفی دارد. درصورت استفاده از میلگردهای کششی به تعداد بیش از دو عدد، دو میلگرد طولی باید در سرتاسر طول تیرچه ادامه یابند. ولی طول مورد نیاز بقیه میلگردهای را می توان از طریق محاسبه بدست آورد. در مقطعی که نیاز نیست قطع نمود.

ب ) میلگردهای عرضی

این میلگردهای جهت اهداف زیر در تیرچه مصرف می شوند.

1- جهت مقاومت تیرچه در هنگام حمل و نقل 2- تامین مقاومت لازم جهت تحمل بارلوک و بتن پوششی در بین تکیه گاه های موقت پیش از رسیدن به مقاومت نهایی بتن 3- تامین پیوستگی لازم بین تیرچه و بتن پوششی 4- تامین مقاومت بر شی مورد نیاز تیرچه در بعضی از انواع تیرچه ها، بجای میلگردهای عرضی، از ورق خمکاری شده یاتمسه استفاده می شود ولی متداولترین نوع خرپا از میلگرد ساخته می شود.

ج ) میلگرد بالایی

از این میلگرد به منظور تحمل نیروی فشاری خرپا درمرحله اول کار است در مرحله بعد اگر میلگرد بالایی در ضخمات بتن پوششی و بالاتر از سطح بلوک ها قرار گیرد. در نقش فولاد افت حرارتی سقف عمل می کند. و در صورتی که پایین تر از سطح بلوک ها قرار گیرد. نقشی نخواهد داشت.

د) بتن پاشنه تیرچه پیش ساخته

برای تامین تیکه گاه بلوک ها و نیز برای پرهیز از قالب بندی قسمت زیرین جان تیر T در موقع اجرا و بتن پاشنه تیرچه در کارخانه ریخته می شود. حین دیگر این عمل این است که بعلت فراهم بودن شرایط بهتر اجرا در کارخانه، پوشش آرماتورهای کشش بصورت مطمئن تری تامین می گردد. این پوشش در مقاومت سقف در برابر آتش سوزی اثر بسزایی دارد. برای اجرای این پاشنه ابتدا خرپا را در داخل قالب فلزی و یا سفالی قرار می دهند. آنگاه بتن با عیار 400 یا 450 کیلوگرم سیمان درتر مکعب و مصالح سنگی ریز دانه تهیه نموده و قالب را ازاین بتن پرکرده و ویبره می نمایند اگر قالب فلزی باشند. بعد از سخت شدن بتن آن را از قالب جدا کرده و چند روزی در حوضچه های آب قرار می دهند. ولی اگر قالب سفالی باشد. بهتر است همواره همراه بتن است. باعث می شود. که آب بتن را بمکد و باعث پوکی بتن شود ولی چه قالب فلزی باشد یا سفالی همواره همراه بتن است باعث می شود که آب بتن را بمکد و باعث پوکی بتن شود. ولی چه قالب فلزی باشد یا سفالی باید تیرچه مدتی در حوضچه های آب باشد و بعد وارد بازار شود.

ح) میلگرد کمکی اتصال

این میلگرد، به منظور مهارکردن میلگردهای کششی و امکان استقرار بیش از دو میلگرد کششی در پاشنه تیرچه به کار برده می شود. قطر میلگردهای کمکی اتصال 6 میلی متر و طول آنها در حدود فاصله میلگردهای کشش سطحی است و فواصل میلگردهای کمکی اتصال از هم در حدود 40 تا 100 سانتی متر از یکدیگر است.

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید