دسته : مدیریت
فرمت فایل : word
حجم فایل : 49 KB
تعداد صفحات : 18
بازدیدها : 547
برچسبها : پروپوزال مدیریت تولید به هنگام jit
مبلغ : 8000 تومان
خرید این فایلپروپوزال و روش تحقیق پایان نامه کارشناسی ارشد مدیریت با موضوع مطالعه وضعیت فعلی انبارها و امکان سنجی برای حرکت به سوی Just In Time
مقدمه
انبارهای هر سازمان بخش عظیمی از سرمایه های سازمان را در خود جای داده اند لذا انبار و انبارداری و نگهداری و در دسترس قرار دادن اقلام مورد نیاز از مسائل مهم و بخشی از وظایف مدیریتی سازمان محسوب می شود. موجودی بیش از اندازه و نیاز کالا در انبار رکود سرمایه را در پی دارد. از طرفی کمبود کالا باعث وقفه و رکود فعالیتهای جاری می گردد. بنابر این برنامه ریزی مناسب در امر تدارکات و نگهداری کالا از اهمیت ویژه ای برخودار است.
از اهداف مهم انبارداری پاسخ به سؤالات زیر است .
1 - چه چیز مورد نیاز است؟
2 - چه موقع مورد نیاز است؟
3 - چه مقدار مورد نیاز است؟
امور تدارکات و کارپردازی، مواد لازم و مورد نیاز سازمان را در زمان معین تدارک می بیند و از طریق انبار در اختیار واحدهای مصرف کننده قرار می دهد.
امروزه سازمانها با پیشرفت علم و تکنولوژی به خصوص علوم مدیریت به سوی کاهش موجودی انبار و حتی حذف انبار پیش می روند. سیستم درست به موقع Just In Time یا JIT اکنون در بسیاری از سازمانها جا افتاده است. کاهش موجودی و یا حذف انبار نیاز به برنامه ریزی دقیق و استفاده از روشها و یا برنامه های علمی و عملی پیشرفته دارد و صرفه جوئی زیادی را به دنبال خواهد داشت.
موضوع اصلی تحقیق مطالعه وضعیت فعلی انبارها و امکان سنجی برای حرکت به سوی تولید به هنگام (Just In Time) در شرکت برق منطقه ای می باشد این موضوع به منظور بررسی وضع موجود انبارها و چگونگی کاهش موجودی و کوچک سازی انبارها انتخاب شده است .
هدف تحقیق این است که ابتدا وضعیت فعلی انبارها در شرکت برق منطقه ای مشخص شود تا بدانیم در حال حاضر در چه جایگاهی ازن ظر مدیریت انبارها قرار داریم. با مشخص شدن وضعیت موجود قدم بعدی این است که امکان پیاده سازی سیتم تولید به هنگام مورد مطالعه و ارزیابی قرار گیرد. در این ارزیابی هدف این است که فعالیتهایی را که برای کاهش موجودی کالا و کوچک سازی انبار باید حذف و یا تغییر یابد مشخص کرده و راهکارهای اجرایی برای آنها پیشنهاد گردد بطوریکه فعالیتهای سازمان متناسب با سیستم تولید به هنگام شود.
ابتدا با بررسی ادبیات موضوع به مباحث مربوط به انبار و انبارداری پرداخته شده همچنین سیستم درست به موقع مورد بحث قرار گرفته است. پس از مشخص نمودن روش و نوع تحقیق به بررسی وضع موجود پرداخته و روش انبارداری در برق منطقه ای مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد. وضع مطلوب و مناسب با اهداف برق از طریق استفاده از ادبیات موضوع مشخص و معین می گردد. در نهایت با توجه به وضع مطلوب و برای رسیدن به آن، راهکارها و روشهای مناسب پیشنهاد می گردد. بنابراین مراحل اصلی این تحقیق عبارتند از :
1. شناسائی وضع موجود.
2. تعیین وضعیت مطلوب بر اساس ادبیات موضوع.
3. ارائه راهکارهای مناسب و پیشنهادات.
روش بررسی و اجرای سه مرحله فوق در فصول بعدی بطور مبسوط توضیح داده شده است .
امید است این پژوهش بتواند در جهت کاهش موجودی انبار و حذف کالای مازاد راهگشا بوده و باعث شود سرمایه راکد به سوی سرمایه فعال منتقل گردد و انشاءالله در این زمینه گام مثبتی برداشته شود.
خرید و دانلود آنی فایل