دسته : مالی
فرمت فایل : powerpoint
حجم فایل : 1331 KB
تعداد صفحات : 29
بازدیدها : 238
برچسبها : ابزارهای مشتقه مالی انواع ابزار مشتقه قراردادهای مشتقه
مبلغ : 14000 تومان
خرید این فایلتوضیحات اولیه در خصوص پاورپوینت دانلودی:
این فایل شامل پاورپوینتی با موضوع (بررسی انواع ابزارهای مشتقه مالی) می باشد که در حجم 29 اسلاید، همراه با تصاویر و توضیحات کامل تهیه شده است که می تواند توسط دانشجویان رشته های حسابداری، مدیریت مالی، اقتصاد و مجموعه مدیریت به عنوان ارائه کلاسی مورد استفاده قرار گیرد.
پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن، کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت شده و به راحتی و به دلخواه می توان قالب آن را تغییر داد.
فهرست عناوین مطالب
مقدمه
تعریف ابزار مشتقه (Derivative Contract)
خصوصیات ابزار مشتقه
نقش اقتصادی ابزار مالی مشتقه
معایب ابزارهای مشتقه
انواع قراردادهای مشتقه
قرارداد آتی (Futures Contracts)
پیمان آتی (Forward Contracts)
تفاوتهای کلی بین قراردادهای آتی و پیمان های آتی
قراردادهای سلف (Bai-Salaf)
تفاوت قرارداد سلف و قراردادآتی
قراردادهای استصناع (Bai-Istisna)
قراردادهای معاوضه ای (SwapContracts)
قراردادهای اختیاری (Option Contracts)
تقسیم بندی قراردادهای اختیاری از نظر سررسید
اختیار خرید (Call Option)
اختیار فروش (Put option)
نتیجه گیری
بخشهایی از متن:
در مباحث سرمایه گذاری و مدیریت مالی استفاده از ابزارهای مالی امری اجتناب ناپذیر است و انتخاب آن با توجه به موقعیت و شرایط بازار صورت می گیرد. سرمایه گذاران و متخصصان فن در امر سرمایه گذاری به دنبال سرمایه گذاری با حداقل ریسک در بازار و یا کاهش و انتقال آن هستند تا بتوانند به حد قابل قبولی از سود دهی دست یابند.
اصطلاح ابزار مشتقه بازارهای ارزی وپولی از اواخر دهه هشتاد میلادی مورد استفاده قرار گرفت . البته قبل از آن ابزارهایی نظیر خط ترازنامه، محصولات مالی, ابزارهای مدیریت ریسک و مهندسی مالی استفاده می شد . ...
1. قیمت اوراق مشتقه مانند سایر کالاها و اوراق به عرضه و تقاضا بستگی ندارد بلکه به قیمت دارایی پشتوانه اوراق وابسته است.
2. مصون سازی در بازار نقد یا تحویل فوری برای آینده کپی می شود یعنی آن چه در بازار امروز وجود دارد با همان شرایط در آینده بدست می آورد.
3. بدهی در اوراق مشتقه یک ادعای اقتضایی در زمانی مشخص است که آن ها را به مثابه یک اهرم بسیار قوی مطرح می کند. بدهی بیان گر تعهد در مقابل خریدار است.
...
قراردادی است که در آن دو طرف تعهد می کنند که در یک تاریخ مشخص و با یک قیمت مشخص (تعیین شده طبق ضوابط بازار رسمی بورس) یک کالا با کیفیت مشخص را مبادله نمایند. در این قرارداد دو طرف متعهد هستند که طبق ضوابط قرارداد عمل کنند. خریدار معمولانگران است که قیمت کالا در آینده بالارود و فروشنده نگران است که قیمت کالا ثابت مانده یا پایین بیاید. این قراردادها در بازارهای رسمی یا بورس انجام می گیرند و به نوعی نوسان های شدید قیمت کالا در آینده را کاهش می دهند. در این نوع قرارداد، پول کالای مورد معامله تا زمان تحویل پرداخت نمی شود ولی هر دو طرف معامله جهت حسن انجام معامله هنگام عقد قرارداد، ودیعه ای به اتاق پایاپای به عنوان وجه تضمین حسن انجام قرارداد می سپارند. برخی از قراردادهای آتی قابل معامله و واگذاری به دیگران در بورس (بازار دست دوم) هستند. بنابراین این نوع قراردادها به عنوان ابزارهای سفته بازی نیز مورد استفاده قرار می گیرند.
...
خرید و دانلود آنی فایل